Thursday, 13 May 2010

exam ku oh exam...

baru je tgk trailer lagenda budak setan! hahaha! cerita cinta!!
cinta? apa itu cinta? huhu!
since semerang busy exam, rasa lonely ohh, sume busy kaan?
maka nak ckp dgn org pon takde org. haih.
senanye nak call fatin ni, tapi malas, haha! maka fatin bace lah blog ni ye! ;)
tmpat saye study ni ade cermin kat depan, so susah nak study sbb asik tgk cermin je,
mlm ni bibir saye nampak sexy, hahahhaha! saya suka. padan muke korang tak dpt tengok :p
relationship ohh relationship....just a random thing im thinking about.
its hard for me to....i dunno...just thinking about it makes my think! haha!
caffeine makes me high, i just realized that....but for this week i cant stop taking it, why?
its a secret ;) haha! baik takyah mention kaaan?
ade org ckp kene banyak bersabar bile dgn saye....
mmg pon, susah nak handle saye ni...saye ini unhandleable, haaa kan dah cipta a new word!
tapi....susah ke? kesian awk, ok la, saye akan jadi baik...tapi kalau saye baik, borrinnng...
takde la merepek mcm ni, nape saye suke merepek, sebab kerepek bawang sedap!
tadi nak ckp sumthing, tapi dah lupe dah...takpe la.
ohh! ingat dah....korang mesti ade dat 1 person yg u bleh cakap ape je dgn die...like korang paling comfortable bile dgn die....susah kan nak jumpe sum1 yg u really2 feel comfortable with. huhu. i really dont know now....manusia senang memengaruhi dan dipengaruhi....elok lah kita naik perahu! im sorry gudbye!



1 comment:

  1. angah lah org yang adik paling comfortable kan!!!

    ReplyDelete